flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду за позовом Костенко І. М. до Верховодова Б. О., третя особа - Печерська районна в місті Києві державна адміністрація (служба у справах дітей та сім`ї Печерської районної в місті Києві державної адміністрації) про визначення м

12 жовтня 2022, 10:00

 

ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

52800, Дніпропетровська область, м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 16,

тел./факс 8 (05633) 5-13-15 e-mail: inbox@pr.dp.court.gov.ua

код ЄДРПОУ 02124189

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області повідомляє Верховодова Богдана Олександровича, який зареєстрований: вул.1-го Мая, буд.3-б, кв.1, м.Луганська, що 14 вересня 2022 року в провадження Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшла цивільна справа №186/783/22 за позовом Костенко Ірини Миколаївни до Верховодова Богдана Олександровича, третя особа - Печерська районна в місті Києві державна адміністрація (служба у справах дітей та сім`ї Печерської районної в місті Києві державної адміністрації) про визначення місця проживання малолітньої дитини. Ухвалою суду в даній справі відкрито провадження та призначено підготовче судове засідання на 09:00 годину 01 листопада 2022 року.

В зв'язку з чим, суд викликає відповідача Верховодова Богдана Олександровича в підготовче судове засідання для участі в справі в якості відповідача.

З текстом ухвали про відкриття провадження в справі  можна ознайомитися у додатку до оголошення, розміщеного на офіційному веб-сайті "Судова влада України", отримати в Першотравенському міському суді Дніпропетровської області або ознайомитися через систему "Електронний суд" за електронною адресою  https://id.court.gov.ua/, зареєструвавшись в ній.

 

Додаток: ухвала про відкриття провадження в справі, позовна заява з додатками.

 

Суддя

Першотравенського міського суду

Дніпропетровської області                                                         С.А.Янжула.